09308665973   راهنمای خرید 
11 سال هست با شماییم
  7% درصد تخفیف و ارسال رایگان برای پرداخت انلاین یا کارتی  
ته چین اسفناج
مشاوره رایگان تلفنی و تلگرامی


صاف کننده مو
درمان جای جوش
درمان تیرگی واژن
درمان چین و چروک
درمان لک و کک و مک
پک درمان ریزش مو

ته چین اسفناج

برای ناهار امروز به شما ته چین اسفناج را پیشنهاد می کنیم. این غذا می تواند در ضیافت های کوچک و بزرگ شما هم حسابی آبروداری کند. برای طبخ ته چین اسفناج این مواد لازم را آماده کنید:
برنج : ۴ پیمانه

ماست خامه ای : سه لیوان

مرغ آب پز : ۸۰۰ گرم خرد شده

نمک : یک قاشق چایخوری

کره : ۱۰۰ گرم

روغن مایع : یک چهارم لیوان

زعفران آب شده : به میزان لازم

اسفناج پخته و سرخ شده : ۵۰۰ گرم

پیاز داغ ( سرخ شده ) : ۲ قاشق غذاخوری.

روش تهیه:
۱- برنج را با تقریبا ۵ پیمانه آب بجوشانید. در حین جوشیدن برنج کره و روغن و نمک را به آن اضافه کنید.

۲- بعد از اینکه آب برنج کشیده شد آن را از روی حرارت بردارید.

۳- در این مرحله ماست و زعفران را با هم مخلوط کنید طوریکه ماست کاملا زرد رنگ شود.

۴- مخلوط ماست و زعفران را در کاسه ای گود به برنج اضافه کنید و آنقدر هم بزنید که همه برنج کاملا زرد رنگ شود.

۵- قالب خودتان را به هر شکلی که هست با کره چرب کنید سپس دو سوم از برنج را داخل قاب بریزید.

۶- اسفناج و پیاز داغ را با هم مخلوط کرده و کمی نمک به آن اضافه کنید. حالا پیاز و اسفناج را وسط برنج بگذارید و با تکه های خرد شده مرغ بپوشانید.

۷- با باقیمانده برنج روی مرغ ها و بقیه مواد را بپوشانید. حالا روی ظرف فویل بکشید و قالب را در طبقه وسط فر به مدت یکساعت و نیم قرار دهید.

۸- فراموش نکنید که باید فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کرده باشید.

جهت مشاوره رایگان

روی برنامه مورد نظر کلیک نمایید