
5 درصد تخفیف و ارسال رایگان
کاهش وزن سریع با عوارض همراه است. در ادامه، به بررسی عوارض و تاثیرات جانبی کاهش وزن سریع بر سلامتی میپردازیم. از اختلالات متابولیکی و هورمونی تا مشکلات روانی و افزایش خطر بروز بیماریهای مزمن، کلا جنبههای منفی کاهش وزن سریع را بررسی خواهیم کرد. همچنین، راهکارهایی برای کاهش وزن به صورت سالم و پایدار را نیز معرفی خواهیم کرد.
ریزش موها، چین و چروک و شلی پوست صورت و بدن، ضعف اعصاب، افت فشار خون و ضعف و بی حالی، پوسیدگی دندان ها، بروز سنگ کلیه، یبوست و حتی افسردگی، از عوارض کاهش وزن سریع است.
کاهش وزن سریع که معمولا در جریان کم خوری و ورزش شدید روی می دهد، بدن را تجت فشار قرار داده و موجب افزایش مقاومت بدن در برابر لاغری می شود. بدین ترتیب به تدریج سرعت کاهش وزن کند شده و بالاخره در جایی کاهش وزن متوقف می شود. علت این امر نیاز بدن به حفظ بافت چربی به عنوان ذخیره حیاتی انرژی بدن در مواقع گرسنگی و قحطی است و بدن تلاش می کند به هر صورت ممکن، ذخیره چربی را حفظ می کند.
اگر شخصی با انجام تمرینات شدید ورزشی و کم خوری لاغر شده است نتواند به همان شدت قبلی ورزش کند و یا ورزش را رها کند یا غذای خود را افزایش دهد بدن سریعا واکنش نشان داده و وزن افزایش می یابد و آن شخص مجددا چاق می شود. از طرف دیگر کم خوری و گرسنگیی، سرانجام مقاومت بدن را در هم می شکند و ممکن است باعث شود از قبل بیشتر بخورد و از ابتدای کار هم چاق تر شود.
در کنار رژیم غذایی سالم، ورزش غیر سنگین به همراه ژل لاغری توصیه می شود. ژل لاغری اصولی متابولیسم بدن را افزایش داده همچنین توده چربی را نرم می کند تا در برابر ورزش و رژیم از خود مقاومت نشان نداده و بقول معروف سریع تر آب شود.
بنا به دلایل گفته شده، کاهش وزن سریع به هیچ عنوان توصیه نمی شود. کاهش وزن باید تدریجی و اصولی و همراه با یادگیری عادت های غذایی جدید باشد. در این صورت این کاهش وزن بدون گرسنگی و عوارض است و امکان چاقی مجدد بسیار کم است.