وجه مشخصه ی این حالت، قرمزی بیش از حد و چرب بودن پوست، گشادی منافذ و حتی ورم های موضعی است. این وضعیت در طول چند سال بوجود می آید و علت آن گشادی عروق سطحی پوست است. البته عفونت استافیلوکوکی هم می تواند در بروز آن نقش داشته باشد. افراد مبتلا به این مشکل، به اضطراب تمایل دارند و سرکوب احساسات می تواند این وضعیت را حادتر کند. این وضعیت در میان سالی یا پس از آن بروز می کند.
از خوردن غذاهای داغ و تند مانند فلفل، ترب اسبی یا ترب کوهی، کربوهیدرات های تصفیه شده، قند،شکر پرهیز کنید چون می توانند به رشد بیش از حد عفونت های مخمری کمک کنند. همچنین مصرف بیش از حد قند و شکر در سفت شدن الیاف پروتئین کلاژن در پوست و درنتیجه پیری زودرس آن نقش دارد. از مصرف هیستامین ها، غذاهای غنی از تیرامین مانند پنیرهای مانده(تخمیر شده)، غذاهای دودی و ترشی جات، دل، قلوه، جیگر، مونوسدیم گلوتامات(MSG)، مرکبات، گوجه فرنگی، قهوه، چای سیاه و نوشابه های گازدار پرهیز کنید.
سعی کنید بیشتر غذاهای ملایم و خنک کننده مانند ریشه باباآدم، هویج، خیار، برگهای گل قاثد، شلغم، کدو تنبل، ماش سبز، برنج قهوه ایی استفاده کنید. هر روز مقدار زیادی آب بنوشید. می توانید ۱۰ دقیقه قبل از هر وعده غذایی ۱ لیوان متوسط ژل رقیق شده صبر زرد(آلوورا) میل کنید. از ویتامین ب کمپلکس عاری از مخمر استفاده کنید. از آنجایی که اکثر افراد گلگون یا رُزاسه از نظر اسیدکلریدریک کمبود دارند، استفاده مکملِ کمک گوارشی نیز می تواند سودمند باشد.
از مجاورت با کوره های داغ و آتش پرهیز کنید. انجام تمرین های ملایم مانند یوگا، شنا در اب سرد توصیه می شود، ولی انجام تمرین هایی مانند دویدن و ایروبیک شدید که باعث گرم شدن بیش از حد بدن می شود، پرهیز کنید.
از گیاهان مانند آلوورا، ریشه باباآدم و گل بابونه بصورت خوراکی و جلدی مصرف کنید. روغن درخت چای را می توانید مستقیما بر روی نواحی ملتهب بمالید. همچنین می توانید از مرطوب کننده های حاوی گیاهانی چون آلوورا یا خیار استفاده کنید. بهتر از محل با استفاده از صابون های لایه بردار ملایم حاوی آنتی باکتریال با آب ولرم شستشو داده شود.