قیمت با تخفیف: 409500 تومان
شرایط خرید :
1- اگر مبلغ محصول را بصورت آنلاین یا کارت ب کارت پرداخت نمایید 10% تخفیف با ارسال رایگان دارید
شرایط ویژه خرید ولنتاین تا 26 بهمن تمدید شد
- ده درصد تخفیف و ارسال رایگان تا 26 بهمن
- لوسیون ضد لک فبریژن 3 عدد خرید کنید، یک عدد هم ضد لک فبریژن هدیه بگیرید.
- بالای 2.5 میلیون خرید کنید، شامپو جنیزلاین هدیه بگیرید.
- ژل لاغری فبریژن 2 عدد خرید کنید، یک عدد هم ژل لاغری فبریژن هدیه بگیرید.
- لوسیون مو دکتر رج 2 عدد خرید کنید، از ما اشانتیون بگیرید.
16 سال هست با شماییم
محلول ضد دمودکس دمودکسیلین
محلول ضد دمودکس دمودکسیلین با از بین بردن انگل دمودکس باعث درمان بیماری های پوستی اعم از رزاسه، کوپروز، اکنه های شدید، قرمزی صورت و درمان خارش پوست می شود. این محلول کاملا ارگانیک دارای خاصیت ضد انگل دمودکس، ضدباکتری و ضد قارچ می باشد.
این محلول با برگرفته از منشا گیاهی بدون حساسیت، بدون خشکی پوست و بدون عوارض جانبی، تراکم انگل ها را در سطح پوست و مو کاسته و باعث درمان بیماری های کوپروز، رزاسه، خارش و قرمزی پوست می شود.
از آنجایی که میدانید طبق تحقیقات صورت گرفته کسایی که دچار رزاسه و قرمزی پوست هستند انگل دمودکس برروی پوست این افراد دارای تراکم بالایی بوده که این محلول این تراکم را کاهش داده و باعث درمان این نوع بیماری ها می شود.
تراکم بیشتر انگل دمودکس روی پوست باعث بیماری های مثل کوپروز، رزاسه، آکنه های شدید و خارش و سوزش پوست می شود.
محلول ضد دمودکس دمودکسیلین:
– ضد انگل دمودکس، ضد باکتری، ضد قارچ
– درمان شوره سر، صورت، ابرو و مژه
– کمک به بهبود علائم بیماری روزاسه
– کمک به بهبود علائم بیماری درماتیت سبورئیک
– ضد خارش پوست سر و صورت
– ضد قرمزی و التهاب پوست
– التیام بخش
– برگرفته از ترکیبات گیاهی طبیعت
– ۲۰۰ میل
نحوه استفاده: صبح و شب برروی پوست تمیز اسپری شود. بعد استفاده نیاز به شستشو نیست.