09308665973
15 سال هست با شماییم
  10 درصد تخفیف و ارسال رایگان ویژه عید و سایر شرایط عالی در اینستاگرام تا 14 فروردین  
روش تهیه‌ دسر معروف تیرامیسو شکلاتی ؛ دسر ایتالیایی
مشاوره رایگان تلفنی و تلگرامی


صاف کننده مو
درمان جای جوش
درمان تیرگی واژن
درمان چین و چروک
درمان لک و کک و مک
پک درمان ریزش مو

روش تهیه‌ دسر معروف تیرامیسو شکلاتی ؛ دسر ایتالیایی

مواد لازم برای دسر ایتالیایی :

پنیر خامه ای یا ماسکارپونه                                            ۲۵۰ گرم

خامه فرم گرفته                                                              ۲/۱ پیمانه

شکلات تخته ای                                                             ۸۰ گرم

پودر شکر                                                                        ۳ قاشق غذاخوری

قهوه فوری                                                                      ۱ پیمانه

بیسکوئیت لیدی فینگر یا کیک اسفنجی یا کیک شیفون     به مقدار لازم

پودر کاکائو و شکلات رنده شده                                         برای تزئین

طرز تهیه:

مرحله ۱ – پنیر خامه‌ای و پودر شکر را با یکدیگر مخلوط کنید، سپس خامه‌ی فرم گرفته را افزوده و با همزن زده تا یکدست شوند.

مرحله ۲ – شکلات را روی حرارت غیر مستقیم قرار داده تا نرم شود.

مرحله ۳ – شکلات آب شده را اضافه کرده و کمی بزنید، سپس ۳/۱ از قهوه سرد شده را  کم‌کم به مخلوط افزوده و همه مواد را با هم زده تا مخلوطی یکدست درست شود.

 مرحله ۴ – کف قالب گردی به قطر ۱۸ تا ۲۰ سانتی‌متر را با پلاستیک تمیز پوشانده و نیمی از مخلوط خامه را روی آن بریزید. (در صورتی که مایل هستید تک نفره سرو کنید نیازی به پوشاندن ظرف مورد نظرتان با پلاستیک نمی‌باشد)

مرحله ۵ – لیدی فینگرها را در مابقی قهوه زده به اندازه‌ای که فقط سطح بیسکوئیت‌ها با آن تماس پیدا کند، سپس روی مخلوط خامه بگذارید تا سطح آن را کامل بپوشاند.

 مرحله ۶ – مابقی مخلوط خامه را روی بیسکوئیت‌ها ریخته و دوباره روی آن را با لیدی فینگرهایی که در قهوه زده‌اید پر کنید، سپس روی آن را پوشانده و برای ۶ ساعت یا یک شب در یخچال بگذارید تا مزه دار شوند.

مرحله ۷ – تیرامیسوی آماده شده را در ظرف مورد نظر برگردانده، روی آن را با پودر کاکائو و شکلات رنده شده تزئین کرده و سرو نمایید.

 نکات

* لیدی فینگر را می‌توانید از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنید و یا از کیک اسفنجی برش خورده یا نان شیرینی لطیفه که با پودر کاکائو آن را شکلاتی رنگ درست کرده‌اید، استفاده نمایید.

* خامه‌ی فرم گرفته را نیز می‌توان از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه کرد و به مقدار لازم از آن جدا کرد سپس بعد از کمی نرم شدن با همزن آن را زد تا جایی که جای پره‌های همزن روی آن بماند.

 * به دلخواه می‌توانید از مقداری پودر کاکائو داخل مخلوط خامه نیز استفاده نمایید. هم چنین می‌توانید این دسر را به صورت تک نفره سرو نمایید.

09308665973

جهت مشاوره کلیک کنید