سالاد خوشمزه
دوستان در این مطلب قرار هستش طرز تهیه چند سالاد خوشمزه رو بگیم:
۱- ۷ رنگ در یک سالاد
لازم است بدانید تنوع در درست کردن سالادها میتواند میز شما را در مهمانیها مجللتر نشان بدهد. یک سالاد متفاوت لزوماً پختی سخت ندارد با کمی حوصله میتوانید حتی برای اعضای خانوادهتان نیز سالادی متفاوت سرو کنید. ● مواد لازم: ـ سیبزمینی آب پز شده و نگینی خرد شده ۲ عدد متوسط ـ لوبیا چیتی پخته یک پیمانه ـ کالباس خرد شده ۱۰۰ گرم ـ پیازچه خرد شده ۱۰۰ گرم ـ کاهو یک بوته ـ گوجه فرنگی خرد شده ۲ عدد ـ تخممرغ آب پز شده ۲ عدد ـ لبو یک عدد ـ سرکه و روغن زیتون یک پیمانه ـ نمک و فلفل به مقدار لازم ـ فلفل دلمهای یک عدد ● طرز تهیه: تمام اجزا و مواد اولیه را خرد کرده، سپس سیبزمینی را به همراه لوبیای پخته شده داخل ظرف ریخته، به ترتیب کاهو، پیازچه، کالباس، لبو، نمک و فلفل و سرکه و روغن زیتون را به مواد اضافه کرده و مواد مخلوط شده را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. سپس از تخممرغ آب پز شده و گوجهفرنگی و فلفل دلمهای برای تزئین استفاده کنید. |
۲- سـالاد مـیـوه
● مواد لازم:
۱) یک قوطی کمپوت آناناس.
۲) یک عدد موز، پرتقال، نارنگی، سیب، کیوی ( در صورت موجود بودن، میوههای فصل).
۳) کمی آب پرتقال.
● طرز تهیه :
میوهها و کمپوت آناناس را به قطعات ریز خرد کرده و آب کمپوت یا آب پرتقال ( در صورت نبود کنستانتره) را اضافه میکنیم، همه مواد را در کاسهای ریخته و مخلوط میکنیم. می توانیم با این سالاد در مهمانیها از میهمانان، پذیرایی کنیم. تهیه این سالاد، هنگامی که میوههای درشت برای پذیرایی در منزل موجود نیست یا به مقدار کم وجود دارد، روش بسیار جالبی برای پذیرایی است و چون محتوی مایعات است، رفع عطش میکند و بسیار لذیذ است.
اگر مطابق دستور فوق عمل کردید و این سالاد به ذائقه شما ترش آمد، میتوانید کمی شکر نیز به آن اضافه کنید.
۳- سالاد الویه رژیمی
● مواد لازم:
▪ تخم مرغ آب پز، ۱عدد
▪ سینه مرغ پخته شده، ۱ عدد
▪ نخود فرنگی،هویج خرد شده و ذرت پخته شده، ۱ پیمانه
▪ خیارشور خرد شده، نصف لیوان
▪ ماست کم چرب، ۲ یا ۳ قاشق غذاخوری
▪ روغن زیتون، ۱ قاشق غذاخوری
▪ نمک و فلفل و آبلیمو، به مقدار لازم
● طرز تهیه:
تخم مرغ آب پز را خرد کرده، سپس سینه مرغ را به صورت نگینی خرد میکنیم و با خیارشور و سبزیجات پخته و خرد شده مخلوط میکنیم.
سپس روغن زیتون، ماست، نمک، فلفل و آبلیمو را اضافه کرده، خوب مخلوط کرده و به مدت ۳۰ دقیقه رها میکنیم تا جا بیفتد. سپس روی آن را با گوجه فرنگی تازه، جعفری و نخود فرنگی تزیین میکنیم.میزان کالری: ۵۰۰ کالری
۴- سالاد ذرت
مواد لازم: یک لیوان ذرت پخته شده /نصف لیوان هویج پخته شده/ یک لیوان نخود سبز پخته شده / یک لیوان کاهوی خرد شده/ یک لیوان مغز پرتقال خرد شده/ ۱۰۰گرم کالباس/ ۱۰۰گرم خامه/ ۱۰۰گرم سس مایونز/ ۲قاشق غذا خوری شکر/ ۲ قاشق غذا خوری آبلیمو/ نصف قاشق مربا خوری نمک
طرز تهیه: برای پخت ذرت، بلال را با چوب آن در دیگ زودپز با مقداری نمک می ریزیم که در مدت ۲ساعت خواهد پخت. سس مایونز، خامه، آبلیمو، نمک و شکر را مخلوط می کنیم. نخود سبز، ذرت، کاهو و هویج و مغز پرتقال خرد شده را نیز با هم مخلوط می کنیم. سپس این مواد را در ظرفی ریخته و روی آن را با سس و هویج تزئین می کنیم .
نکات تغذیه ای: این سالاد پر کالری ، برای افراد کم اشتها به خصوص کودکان کم اشتها مناسب است. در این سالاد از هویج پخته استفاده شده است و همان طوری که در بخش دانستنی های تغذیه آمده است، خواص آنتی اکسیدانی هویج پخته از هویج خام بیشتر است. سعی کنید از کالباسی استفاده کنید که دارای مارک تجاری معتبر و استاندارد باشد.
به علت وجود خامه و سس و کالباس در این سالاد، سعی کنید که آن را به مدت طولانی نگهداری نکنید و آن را به مقدار مصرف برای یک وعده غذایی تهیه نمایید .این سالاد، یک غذای سرد است که می توان آن را با نان باگت برای کودکان سرو کرد.انرژی کل غذا، ۱۶۳۰ کالری است که اگر توسط ۴ نفر میل شود، سهم هرفرد به طورمتوسط ۴۰۷ کالری است .
۵- سالاد روسی
● قبل از آشپزی: توصیه میکنیم این غذا را روز پنجشنبه درست کنید. وعده ناهار پنجشنبه به همراه شام آن، صبحانه فردایش و البته ناهار فردایش، مهمترین وعدههای غذایی زندگی ما محسوب میشود، بنابراین تا دیر نشده بجنبید. سالاد روسی امروز میتواند به رنگین شدن سفره شما کمک کند. پیشنهاد ما این است در کنار این سالاد غذایی سر سفره بگذارید که بخار کند، غذایی مناسب فصل سرما، اگر رمانتیک هستید، حتما منظور ما را درک میکنید. روزهای بارانی را نباید از دست داد. ● توصیه: سالاد خوشمزهای است، طعمی که بهدلیل استفاده از شوید و پیازچه به دست میآید. مایونز از سایر اجزای تشکیل دهنده این سالاد است که البته به آدمهای فربه توصیه میکنیم به جای مایونز از ماستخامهای و روغن زیتون استفاده کنند. فلاسفه عقیده دارند پس از پایان مرحله آمادهسازی این سالاد باید ساکت بنشینید تا فرد سالادخور بلافاصله به تعریف از سلیقه و دست و پنجه شما بپردازد. در این لحظه در صورت امکان کپیرایت فراموش نشود! ● ملزومات: ▪ سیبزمینی استانبولی، ۰۰۵ گرم ▪ ماست خامهای یا سسمایونز، نصفلیوان ▪ شوید خرد شده تازه، ۶ قاشق غذاخوری ▪ پیازچه خیلی ریز شده، ۴ قاشق غذاخوری ▪ تربچه حلقهای نازک شده، ۵ عدد ▪ نمک و فلفل و آبلیمو و سایر افزودنیها، هر چقدر که دوست دارید. ● طرز تهیه: لازم به توضیح است که قرار نیست در این قسمت توضیح خاصی داده میشود، چرا که مشخص است باید ملزومات را با هم مخلوط کنیم و سپس آن را فرو ببلعیم. البته هزار نکته باریکتر از مو همین جاست و فرق آشپز و غیر آشپز در همین مرحله مشخص میشود. مسلم است که سیبزمینیها پس از آبپز شدن، بر اثر تماس با قاشق شما، له میشوند. بنابراین باید کمی صبر کنیم تا آنها سرد شده و سپس آنها را تکه کرد. کمپلکس مورد نظر را در ظرفی بریزید و سر سفره ببرید. ● خارج از دستور: اضافه کردن کمی کالباس ژامبون مرغ و کمی خیارشور خرد شده میتواند سالاد شما را پر و پیمانتر کند. البته در این صورت سالاد تغییر ماهیت داده و به خوراکی دیگری تبدیل میشود که میتوانید به سلیقه خودتان، روی آن اسم جدیدی بگذارید. |
۶- سالاد فانتزی
● مواد لازم
▪ سه عدد خیار
▪ یک عدد فلفل دلمه رنگی
▪ شش عدد گوجه فرنگی
▪ یک عدد پیاز قرمز
▪ ۱۰۰ گرم زیتون سیاه
▪ ۲۵۰ گرم پنیر فتا
▪ پنج قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ نصف لیموترش
▪ یک قاشق چایخوری پونه خشک
▪ دو قاشق مرباخوری سرکه
▪ نمک و فلفل
● طرز تهیه
خیار را پوست گرفته و آن را لایه لایه برش دهید. سپس فلفل دلمه را نیز به حلقه های کوچک تقسیم کنید. پیاز را نیز حلقه حلقه کنید و در ظرفی بریزید و سپس روغن زیتون و پنیر فتا را به آن اضافه کنید.هسته زیتون سیاه را جدا کرده و سپس سرکه، آبلیمو ، نمک وفلفل را به آن بیفزایید و به خوبی هم بزنید. تمام مواد را در ظرفی ریخته و به خوبی مخلوط کنید.
۷- سالاد شیرازی
سالاد شیرازی همان قدر معروف است که فالوده شیرازی. تهیه کردن این سالاد بسیار راحت است چرا که در فصل تابستان هستیم و تدارک مواد اولیه کاری است سهل، آن هم از نوع تازه اش!
● مواد لازم:
گوجه فرنگی، خیار، فلفل سبز دلمه ای، پیاز، آبلیمو، آبغوره، نعناع خشک، نمک و فلفل به مقدار استاندارد!
● طرز تهیه:
گوجه فرنگی و خیار و فلفل سبز دلمه ای و پیاز را به صورت ریز(نگینی) خرد کنید و سپس در یک ظرف شیشه ای بریزید و آبلیمو و آبغوره و نعناع خشک را مخلوط کرده و به مواد بیفزایید. سالاد شیرازی آماده شد به همین راحتی! این سالاد می تواند پای ثابت غذاهایی باشد که در آن چلو و یا پلو به سر سفره می رود!
خیلی ممنون . عالی بود