سوفله سیب زمینی
پنیر گرویر : ۱۰۰ گرم
سیب زمینی : ۷۵۰ گرم
تخم مرغ : ۶ عدد
کره : ۱۰۰ گرم
نمک : قدری
ابتدا سیب زمینی را میپزیم و پوست میگیریم و از چرخ رد میکنیم، بعد فر را با حرارت ۴۰۰ درجه گرم و ته ظرف متناسبی را چرب میکنیم، انگاه کره را در سیب زمینی چرخ کرده که باید گرم باشد حل میکنیم و کمی نمک به آن اضافه مینمائیم بعد زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا میسازیم و زرده را خوب میزنیم و سفیده را هم جداگانه آنقدر میزنیم که کاملاً سفت شود و از تخم مرغ زنی نریزد بعد زرده و سفیده را مخلوط و کمی نمک به آن اضافه میکنیم. بعد مایه سیب زمینی را که کمی سرد شده است داخل تخم مرغ مینمائیم و مایه را در ظرف میریزیم، باید سر ظرف به قدر یکی دو سانتیمتر خالی بماند، روی آن را پنیر رنده شده میپاشیم و ظرف را میگذاریم کف فر تا با حرارت ۳۵۰ درجه سه ربع ساعت بماند، در این مدت در فر را باز نمیکنیم تا سوفله پف کند و روی آن کمی طلائی شود و بلافاصله هم سر میز باید برده شود.
سوفله سیب زمینی