چیکن ساتای
مواد لازم
فیله مرغ ۱۰ تا ۱۲
سس سویا دو قاشق غذاخوری
زرد چوبه و پودر زیره نصف قاشق چایخوری
پودر گشنیز یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز پرورده نصف قاشق چایخوری
نمک به اندازه لازم
یک عدد لیمو ترش تازه
سس بادام زمینی یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
تمامی مواد را باهم به خوبی مخلوط کنید سپس فیله های مرغ را درون کیسه پلاستیکی بریزید ، چاشنی اماده شده را درون کیسه بریزید و خوب تکان دهید تا جذب مرغ ها بشوند سپس مرغ ها را با همان کیسه به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید .
برای اینکه در موقع کباب کذدن مرغ ها مشکلی پیش نیاید بهتر است سیخ ها را از قبل در درون اب قرار دهید .
بهتر است برای کبابی کردن از روغن زیتون استفاده کنید . مقداری از روغن زیتون را درون ماهی تابه بریزید و سیخ های مرغ را درون ان قرار دهید بعد از سرخ شدن ان ها را همراه با خیار شور ، لیمو ترش و سس بادام زمینی میل کنید .
چیکن ,چیکن ساتای ,انواع غذاهای خوشمزه ,طرز تهیه انواع غذاها ,طرز تهیه سوپ ,طرز تهیه برنج ,طرز تهیه دلمه ,