09308665973   راهنمای خرید 
11 سال هست با شماییم
  11 درصد تخفیف و ارسال رایگان برای پرداخت آنلاین ویژه عید نوروز  
۱۰ ساندویچ خوشمزه
مشاوره رایگان تلفنی و تلگرامی


صاف کننده مو
درمان جای جوش
درمان تیرگی واژن
درمان چین و چروک
درمان لک و کک و مک
پک درمان ریزش مو

۱۰ ساندویچ خوشمزه

در این پست طرز تهیه ۱۰ نوع ساندویج خوشمزه را برایتون معرفی می کنیم:

۱- ساندویچ ساده و مقوی:

● مواد لازم
▪ نصف فنجان زیتون سیاه
▪ نصف فنجان زیتون سبز با فلفل
▪ دو حبه سیر له شده
▪ نصف فنجان پنیر پارمسان
▪ چهار قاشق مرباخوری کره
▪ دو قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ نصف فنجان پنیر فتا
▪ یک چهارم فنجان جعفری خرد شده
▪ نان باگت
● طرز تهیه
در مخلوط کن زیتون سیاه و سبز را ریخته و تا جایی مخلوط کنید که یکدست شوند. سپس سیر را اضافه کرده، پنیر پارمسان و روغن زیتون را بیفزایید تا یکنواخت شود. سپس پنیر فتا را با جعفری اضافه کنید.
مخلوط را به روش بخار برای دو دقیقه بپزید و در این مدت آن را هم بزنید تا آمیخته شود.
سپس آن را روی نان باگت یا تست قرار دهید و برای سه دقیقه در فر یا مایکروفر بگذارید تا کمی برشته شود.

۲- ساندویچ سه طبقه

مواد لازم برای دو نفر
▪ ۱۶ برگ اسفناج
▪ چهار عدد گوجه فرنگی
▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه
▪ یک قاشق چای خوری آویشن
▪ هشت عدد نان تست
▪ ۲۵۰ گرم پنیر سفید
● طرز تهیه
ابتدا یک نان تست را در ظرف قرار داده و روی آن دو برگ اسفناج بگذارید، سپس دو حلقه گوجه فرنگی روی برگ اسفناج قرار داده و به میزان دلخواه نمک و فلفل روی آن بپاشید. یک ورقه از پنیر را به ارتفاع یک سانتیمتر برش داده و روی گوجه فرنگی ها قرار دهید. کمی آویشن روی پنیر پاشیده و سپس نان تست دیگری روی پنیر قرار دهید. همین مراحل را دو بار دیگر تکرار کنید تا یک ساندویچ سه طبقه درست کنید.هر کدام از این ساندویچ های سه طبقه عصرانه کاملی برای شما خواهد بود.

۳- ساندویچ مخلوط گوشت

مواد لازم برای چهار نفر
▪ یک عدد پیاز خرد شده
▪ شش حبه سیر
▪ دو قاشق مرباخوری پودر فلفل
▪ یک قاشق مرباخوری رب گوجه
▪ دو قاشق مرباخوری سس خردل
▪ سه چهارم فنجان سرکه
▪ یک سوم فنجان سس کچاپ
▪ یک چهارم فنجان شکر
▪ نمک
▪ ۳۰۰ گرم گوشت قرمز
▪ نان همبرگر
● طرز تهیه
پیاز خرد شده را با حبه سیر، پودرفلفل، رب گوجه، سس خردل، سرکه و سس کچاپ و شکر و نمک با هم در مخلوط کن بریزید تا کاملاً یکدست شود.
یک چهارم قابلمه مناسب را از آب پر کرده و گوشت را در آن برای دو ساعت بپزید تا حدی که نرم شود. وقتی گوشت سرد شد آن را خرد کرده و در سسی که تهیه کرده اید، بریزید. سپس نان همبرگر را با چاقویی تیز از وسط نصف کرده و از مخلوط درون آن بریزید و آن را گرم سرو کنید.

۴- ساندویچ‌ سوخاری‌ پنیر

مواد لازم:
▪ ورقه‌های‌ نان‌ تست ‌: ۸ عدد،
▪ پنیر آشپزی ‌: ۲۵۰ گرم،
▪ کالباس‌ ژامبون‌ گوشت ‌: ۱۰۰ گرم،
▪ ‌تخم‌ مرغ ‌:۱عدد،
▪ آرد سوخاری ‌: مقداری،
▪ روغن‌ مایع ‌: مقداری،
▪ خامه‌ : یک‌ چهارم‌ پیمانه‌
● طرز تهیه:‌
دور تا دور لبه‌های‌ سفت‌ نان‌ را می‌گیریم ‌پنیر را طوری‌ ورقه‌ ورقه‌ می‌بریم‌ که‌ ابعاد آن‌ حدود یک‌ سانتی‌متر از ابعاد نان‌ کمتر باشد تعداد ورقه‌های‌ پنیر باید ۴ عدد باشد سپس‌ کالباس‌ها را به‌ صورت‌ ورقه ‌ورقه‌ به‌ ابعاد پنیر برش‌ داده‌ و روی‌ هر نان‌ تست‌ یک‌ ورقه‌ پنیر همچنین‌ یک‌ ورقه‌ کالباس‌ و مجددا یک‌ ورقه‌ پنیر و یک‌ عدد نان‌ تست‌ قرار می‌دهیم ‌ پس‌ از آماده‌ کردن‌ چهار عدد ساندویچ‌ پنیر به‌ این‌ نحو، تخم‌مرغ‌ و خامه‌ را با چنگال‌ هم‌ می‌زنیم‌، بعد ساندویچ‌ها را از تخم‌ مرغ‌ و خامه‌ عبور داده‌ و سپس‌ در آرد سوخاری‌ می‌غلتانیم مقداری‌ روغن‌ مایع‌ در ظرفی‌ ریخته‌ و روی‌ حرارت‌ قرار داده‌ و ساندویچ‌ها را در روغن‌ سرخ‌ می‌کنیم‌ .

۵- کلاپ ساندویچ دست پیچ

مواد لازم
▪ ۱ و ۴/۱ پیمانه ژامبون گوشت یا سینه بوقلمون که به قطعات ضخیم خرد شده باشد
▪ ۱ پیمانه گلهای کوچک کلم بروکلی
▪ ۴/۱ پیمانه پنیر چدار رنده شده
▪ حدود ۳۰۰ گرم خمیر پیتزا یا خمیر نان فانتزی
▪ ۱ ق.س. شیر
● روش تهیه :
۱) برای داخل دست پیچ، ژامبون، کلم بروکلی و پنیر را در یک کاسه متوسط ریخته و مخلوط کنید. سینی فر را با یک ورق کاغذ آلومینیومی بپوشانید و روی آنرا با کمی روغن چرب کنید و کنار بگذارید.
۲) خمیر را بر روی سطحی که کمی آردپاشی کرده اید قرار داده و آنرا به شکل یک مربع به عرض ۳۰ سانتیمتر باز کنید. سپس با یک چاقوی تیز خمیر را به ۹ مربع به عرض ۱۰ سانتیمتر برش میزنیم. ۳/۱ پیمانه از مخلوط ژامبون را در میان هر مربع کوچک قرار داده، لبه های خمیر را با کمی آب مرطوب کنید، خمیر را بر روی مواد داخل آن تا زده و لبه ها را با استفاده از نوک چنگال محکم کنید. روی دست پیچ را هم با نوک چنگال چند بار سوراخ کنید تا بخار مواد داخلی خارج شود.
۳) دست پیچها را بر روی سینی فر چیده، روی آنها کمی شیر مالیده و داخل فر ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۴ درجه سانتیگراد قرار دهید.دست پیچها پس از ۱۳ تا ۱۵ دقیقه آماده هستند. آنها را داغ و همراه سس مورد علاقه خود سرو کنید.

۶-ساندویچ پنیر و سبزی

پنیر  :  ۲۵۰ گرم
نعناع  :  ۷۰ گرم
ترخون  :  ۷۰ گرم
پیاز سبز  :  ۷۰ گرم
جعفری ساطوری شده  :  ۷۰ گرم
روغن زیتون  :  ۰.۵ فنجان
گردو  :  ۰.۵ فنجان
نان سفید  :  ۳ عدد
ابتدا مایه آن را درست می‌کنیم که همان مایه اردور پنیر است، پنیر را می‌شوئیم و خشک می‌کنیم رنده می‌کنیم، بعد سبزی را به‌دقت و تمیز می‌شوئیم و داخل صافی می‌ریزیم تا آب به کلی گرفته شود، آن را ریز ریز خرد می‌کنیم بعد روغن زیتون را به‌تدریج داخل پنیر رنده شده می‌ریزیم و به‌هم می‌زنیم تا روغن زیتون کاملاً در پنیر جذب شود. گردو و سبزی خرد شده را داخل پنیر می‌ریزیم و خوب مخلوط می‌کنیم، در صورت تمایل یکی دو پره سیر کوبیده و نرم را هم با پنیر و سبزی مخلوط کنید، حال مایه حاضر است.
مایه فوق را روی نان که بهتر است به شکل گرد قالب زده شده باشد می‌مالیم و روی آن را با یکی دو حلقه تربچه تزئین می‌کنیم و این مایه را ممکن است با قیف روی نان بریزیم.

۷-ساندویچ جگر

نان سفید  :  ۲ عدد
جگر مرغ  :  ۱۰۰ گرم
تخم مرغ پخته  :  ۳ عدد
جعفری ساطوری شده  :  ۲ قاشق سوپخوری
آب لیموترش  :  ۳ قاشق سوپخوری
روغن زیتون  :  ۰.۵ فنجان
فلفل  :   قدری
نمک  :   قدری
جگر را خرد می‌کنیم و می‌شوئیم، در صورتی‌که جگر بره مصرف کنیم رگ و ریشه آن را می‌گیریم، کمی روغن زیتون در ظرفی می‌ریزیم و روی آتش می‌گذاریم، بعد جگر را در روغن می‌ریزیم و کمی سرخ می‌کنیم به حدی که آب جگر کشیده شود آنگاه کمی نمک و فلفل می‌زنیم بعد جگر را یک بار چرخ می‌کنیم، بعد تخم مرغ سفت را رنده می‌کنیم جگر چرخ شده و تخم مرغ و جعفری خرد شده و آب لیمو و نمک و فلفل و بقیه روغن زیتون را مخلوط می‌کنیم تا نرم و لطیف شود، سپس روی نان‌های کوچک و آماده شده را از مایه جگر می‌مالیم و روی آن را با یک برگ جعفری تزئین می‌کنیم
می‌توانیم از پاته‌های جگر کنسرو استفاده کنیم و کمی جعفری خرد شده و آبلیمو با آن مخلوط نمائیم. این مایه را نیز می‌توان در قیف ریخت و روی نان را با آن تزئین نمود.

۸- ساندویچ چیکن سالاد

مواد لازم:
▪ نصف قاشق سوپ خوری : سس مایونز,
▪ کمی نمک و فلفل سیاه ,
▪ نان سفید : ۱۲برش,
▪ نصف فنجان : کرفس خرد شده,
▪ آبلیموی تازه : ۱ قاشق سوپ خوری,
▪ کاهو : ۱۲ برگ ,
▪ پیاز قرمز : ۲ قاشق خرد شده,
▪ گوجه فرنگی : ۱۲ حلقه ,
▪ مرغ : ۳ فنجان پخته خرد شده
● طرز تهیه:
مرغ را پخته سپس استخوانهایی آنرا گرفته به همراه سس مایونز، کرفس، پیاز، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه در ظرفی بریزید و مخلوط کنید بر روی یک تکه نان، ۱ برش کاهو و ۱ برش گوجه فرنگی را قرار دهید و بر روی آنها سالاد مرغ را بریزید روی تکه بالایی هم برش کاهو و گوجه فرنگی باقی مانده را قرار دهید حالا دو تکه را روی هم گذاشته و به اندازه دلخواه برش دهید و میل کنید .

۹- ساندویچ خوش طعم با گوشت

مواد لازم
▪ ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
▪ یک عدد پیاز خرد شده
▪ شش قاشق غذاخوری کره
▪ یک سوم فنجان آب پرتقال
▪ دو قاشق غذاخوری فلفل
▪ دو قاشق غذاخوری آب گوشت
▪ یک هشتم قاشق غذاخوری ادویه میخک
▪ یک قاشق چایخوری نمک
▪ نان باگت یا نان تست
● طرز تهیه
پیاز را در تابه ای برای پنج تا هفت دقیقه تا جایی با کره حرارت دهید که طلایی شود. سپس گوشت را به آن اضافه کنید و به آرامی تفت دهید. در ظرف مناسبی آب پرتقال را با نمک و فلفل و آب گوشت و میخک بخوبی مخلوط کرده و پس از سرخ شدن گوشت را به آن اضافه کرده و به آرامی هم بزنید. حرارت گاز را کم کنید و اجازه دهید گوشت در مخلوط کمی پخته و جا بیفتد. از این مخلوط ساندویچ های کوچکی تهیه کرده و با سبزیجات سرو کنید.

۱۰- ساندویچ ژامبون با سس هندی

مواد لازم:
▪ کره ۴/۱ پیمانه
▪ سرکه سیب یا آب نارنج ۱ قاشق غذاخوری
▪ ادویجات ( فلفل، زردچوبه و …) به مقدار لازم
▪ خردل تند ۱ قاشق غذاخوری
▪ ژامبون تازه و خرد شده ۲۵۰ گرم
▪ نان باگت (ساندویچی) به اندازه ۴ ساندویچ (یا ۸ برش)
▪ کره ۴ قاشق غذاخوری
● طرز تهیه:
یک چهارم پیمانه کره ای که داریم با سرکه در ظرف متوسط مخلوط کرده آنقدر هم می زنیم تا رنگ آن روشن شود و پف کند.بعد ادویجات و خردل را نیز اضافه می کنیم دوباره هم می زنیم و ژامبون را نیز به آن اضافه می کنیم و کاملاً مواد را با هم مخلوط می کنیم.
یک برش نان ساندویچی را بر می داریم، سطح آن را با ۲/۱ قاشق غذاخوری کره چرب می کنیم و ۴/۱ از مواد ساندویچ را روی آن می ریزیم باز ۲/۱ قاشق غذاخوری کره روی یک برش دیگر نان ساندویچی می مالیم و روی مواد می گذاریم .
به همین ترتیب چهار ساندویچ را آماده می کنیم.
این ساندویچ را می توان در دمای صفر درجه به مدت یک ماه نگهداری کرد.هر ساندویچ حاوی ۴۰۵ گرم کالری، ۲۱ گرم چربی، ۱۸ گرم پروتئین، ۳۵ گرم کربن هیدرات، ۱۲۸۳ میلی گرم سدیم، ۶۱ میلی گرم کلسترول می باشد

نکاتی برای انواع ساندویچ، پیتزا و سوفله

●● در مورد ساندویچ، پیتزا و سوفله به نکات ذیل توجه کامل داشته باشید:
● نکات لازم برای تهیه ساندویچ:
به‌طور کلی ساندویچ در پذیرائی‌های عصرانه و چای قبل از شام مصرف می‌شود و در پذیرائی‌های کوکتل نیز از ساندویچ‌های ظریف استفاده میشود اصولا ساندویچ را باید در نهایت دقت و ظرافت تهیه کرد به‌طوری که برای صرف آن احتیاج به کارد و چنگال نباشد نانی که برای ساندویچ مصرف می‌شود باید خیلی ظریف بریده و قالب زده شود و قسمت برشته اطراف آن گرفته شود (از نان‌های شور کوچک برشته شده یا ولوان کوچک آماده برای فروش نیز می‌توان استفاده کرد). کره‌‌ای که برای ساندویچ مصرف می‌شود باید با چنگال زده شود و نرم و یکنواخت باشد. باید دقت کرد هنگامی‌که مواد روی نان‌ها مالیده می‌شود اطراف نان‌ها را آغشته ننمایند. تزئینات ساندویچ که از سبزی‌ها است باید مقارن صرف ساندویچ روی آن قرار گیرد. در صورتی‌که ساندویچ‌ها بسیار باشند ناگزیر مدتی قبل از مصرف تهیه می‌شوند برای آن که خشک نشوند بهتر است روی دیس‌های ساندویچ را پوشانید و کمی پیش از صرف روی آنها را برداشت‌، مواد چرخ شده را موقعی که به مصرف ساندویچ می‌رسانیم ممکن است در قیف بریزیم، بعد روی نان ساندویچ کره مالیده را به شکل گل تزئین کنیم.
● نکات لازم برای تهیه پیتزا:
۱- خمیر پیتزا را می‌توانیم از نانوائی تهیه کنیم و یا از خمیر مخصوص (که دستور آن در همین قسمت وجود دارد) استفاده کنیم.
۲- به‌جای گوجه فرنگی که در اغلب پیتزاها پرح داده شده می‌توانیم از سس مخصوص پیتزا (که دستور آن در قسمت سس‌ها وجود دارد) استفاده کنیم.
۳- خمیر و موادی که در انواع پیتزا دستور داده شده برای تهیه دو پیتزای بزرگ یا سه پیتزای کوچک کافی است.
۴- پیتزا بهتر است در ظرف فلزی نازک از قبیل آلمینیوم تهیه شود و با همان ظرف سرو گردد طبخ آن در ظرف نسوز هم ممکن است.
۵- پنیری که به مصرف انواع پیتزا می‌ رسد بهتر است از پنیر گرویر یا گودا Gouda باشد (پنیر گوریر یاد گودا در حرارت آب میشود و روی پیتزا را طلائی می‌کند)
۶- نان پیتزا در موقع طبخ باید به حدی پخته شود که نه زیاد خشک و برشته و نه خمیر و خام باشد.
۷- اگر بخواهیم روی پیتزا زودتر طلائی شود و نانش خشک نگردد ظرف پیتزا را بعد از پختن زیر فر در قسمتی که شعله دیده می‌شود به مدت پنج دقیقه قرار می‌دهیم.
۸- فوندو نوعی غذا شبیه به پیتزاست که مربوط به ناحیه بورگونی در فرانسه است.
نکات لازم برای تهیه سوفله:
۱- باید زمان طبخ کاملاً مراعات بشود یعنی بعد از آماده شدن سوفله که طبخ آن حداکثر سه ربع تا یک ساعت طول می‌کشد سوفله باید مصرف شود.
۲- حرارتی که به زیر سوفله میرسد باید بیشتر از روی آن باشد
۳- زرده و سفیده تخم مرغ در ا‌خر کار تهیه شود و سفیده را باید بعد از اینکه تمام مواد مخلوط شد داخل مایه کرد و بلافاصله در فر قرار داد.
۴- در فر را تا سوفله اماده نشده است نباید باز کرد.
۵- فر را قبل از قرار دادن ظرف سوفله باید گرم و آماده نمود.
۶ـ پنیر سوفله بهتر است که گرویر باشد چون آب می‌شود و روی سوفله طلائی می‌گردد.
۷- سوفله هم یک غذای فرانسوی است.

جهت مشاوره رایگان

روی برنامه مورد نظر کلیک نمایید