09308665973
15 سال هست با شماییم
  5 درصد تخفیف و ارسال رایگان برای پرداخت آنلاین یا کارت به کارت  
۱۰ غذای آماده و فوری
مشاوره رایگان تلفنی و تلگرامی


صاف کننده مو
درمان جای جوش
درمان تیرگی واژن
درمان چین و چروک
درمان لک و کک و مک
پک درمان ریزش مو

۱۰ غذای آماده و فوری

امروز چند غذای فوری خوشمزه معرفی میکنیم که می توانید سریع آماده کنید:

۱- اردو قارچ :

مواد لازم برای ۶ نفر:
نان بریده شده چهارگوش کوچک ۱۲ عدد
قارچ ۵۰۰ گرم
خامه ۱۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم
نمک و فلفل بقدر کافی
گرد سیر به مقدار کم
● طرز تهیه:
قارچ را خرد کرده،و در پارچه خشک می کنیم.کمی آبلیمو به آن می زنیم که سیاه نشود.کره را در ظرفی آب می کنیم،قارچ را در کره کمی سرخ می کنیم.کمی نمک و فلفل و گرد سیر به آن می زنیم.نصف قاشق سوپخوری آرد روی آن می پاشیم و بهم می زنیم تا سس قارچ کمی غلیظ شود.نانها را در توستر،توست می کنیم و یا در سینی فر می چینیم و کمی برشته می نماییم.خامه را با قارچ که باید گرم باشد مخلوط می نماییم و روی هر ورقه نان را کمی از مایه قارچ و خامه می ریزیم و با یک برگ جعفری روی آن را تزئین نموده،اردو را گرم سر میز می بریم.

۲- اردو تخم مرغ :

اردو تخم مرغ

● موادلازم:

▪ ۷ تخم مرغ آب پز سفت

▪ ۳ ق.س. سس سالاد یا مایونز

▪ ۱ ق.س. شبت (شوید) تازه خرد شده

▪ ۱ حبه سیر له شده

▪ ۵ قطره سس فلفل تند

▪ ۸/۱ ق.چ. نمک

▪ ۶ پیمانه کاهوی معمولی یا کاهو پیچ خرد شده

▪ ۲ پیمانه گوجه فرنگی تزئینی

▪ ۱ فلفل دلمه ای قرمز متوسط، خرد شده

▪ ۳ پیازچه خرد شده

● روش تهیه:

۱) تخم مرغهای پخته را از طول به دو قسمت کرده و زده آنرا خارج میکنیم.سفیده ها را کنار میگذاریم . زرده ها را با چنگال له کرده، سس سالاد، شبت، سیر، سس فلفل و نمک را اضافه کرده، مخلوط میکنیم. سفیده ها را با این مخلوط پر کرده کنار میگذاریم. (میتوانید برای پر کردن سفیده ها از قیف مخصوص تزئین با خامه نیز استفاده کنید)

۲) در یک سینی، برگهای کاهو، گوجه فرنگیهای ریز، فلفل دلمه ای و پیازچه را بچینید و تخم مرغها را روی آنها قرار دهید.

۳- اسپاگتی ایتالیایی :

اسپاگتی ایتالیایی

● مواد لازم:

▪ اسپاگتی=۱ بسته(۷۰۰ گرم)

▪ گوشت چرخ کرده=نیم کیلو

▪ سس گوجه فرنگی=۲ قاشق غذاخوری

▪ پیاز=۱ عدد بزرگ

▪ فلفل دلمه=۲ عدد

▪ نمک و فلفل=بمقدار لازم

▪ پنیر موزاریلا=بمقدار لازم

● طرز تهیه:

۱) اسپاگتی را به مدت ۷ دقیقه در آب جوش که به آن یک قاشق روغن و یک قاشق نمک اضافه کرده ایم می پزیم. سپس آن را آبکش کرده و روی آن آب سرد می ریزیم تا بهم نچسبند.

۲) پیاز را سرخ می کنیم و سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا آب آن گرفته شود.

۳) سس گوجه فرنگی و فلفل دلمه و نمک و فلفل را به گوشت اضافه کرده،می گذاریم گوشت با دو سه لیوان آب با حرارت ملایم به مدت ۱ ساعت بپزد.(در صورتیکه آب آن کم بود و گوشت نپخته باشد به آن آب اضافه می کنیم تا وقتیکه گوشت کاملا پخته باشد و آب آن کاملا بخار شود)

۴) نصف اسپاگتی ها را در ظرف پیرکسی ریخته و روی آن را مایه گوشتی آماده شده می ریزیم. سپس روی گوشت را با بقیه اسپاگتی ها می پوشانیم. و روی اسپاگتی را پنیر موزاریلا رنده شده می پاشیم.

۵) ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد می گذاریم تا روی پنیر طلایی رنگ شود.

۴- اسپاگتی به طریقه جزیره سیسیل:

اسپاگتی به طریقه جزیره سیسیل

سیب زمینی  :  ۲۵۰ گرم

کره  :  ۲ قاشق سوپخوری

سیر  :  ۲ عدد

گوشت گوسفند  :  ۱۰۰ گرم

قارچ  :  ۱۰۰ گرم

جعفری ساطوری شده  :  ۱ قاشق سوپخوری

ماهی کولی  :  ۴ عدد

زیتون سبز  :  ۱۲ عدد

پیاز داغ عسلی  :  ۴۰۰ گرم

روغن زیتون  :  ۲ قاشق سوپخوری

پنیر پیتزا  :  ۱ قاشق سوپخوری

پیازها را خرد کرده و در مقداری کره سرخ نمائید سپس سیرها را خرد کرده با مقداری قیمه گوشت گوسفند و ۱۰۰ گرم قارچ خرد شده و قدری جعفری ساطوری شده

و چهار قطعه ماهی کولی و ۱۲ عدد زیتون بی هسته مخلوط کنید.

آنگاه در ظرف جداگانه ۴۰۰ گرم اسپاگتی پخته شده را با روغن زیتون مخلوط کرده آن را هم بزنید و مخلوط فوق‌الذکر را رویش بریزید.

مطابق معمول چند قاشق پنیر رنده شده رویش بریزید و گرم گرم میل کنید.

۵- املت اسپانیایی :

املت اسپانیایی

● مواد لازم:

▪ سه عدد تخم مرغ

▪ ۶ عدد گوجه فرنگی

▪ ۸ عدد قارچ

▪ یک عدد فلفل دلمه ای

▪ کمی نخودسبز پخته

▪ پودر آویشن،

▪ روغن زیتون

▪ پیاز و سیر

● شیوه پخت: پیاز را پس از رنده کردن در روغن زیتون کمی تفت بدهید. سپس سیر را به آن بیفزایید و دوباره کمی تفت بدهید. همین کار را با فلفل دلمه ای ریز شده ادامه دهید.

حال هر ۸ عدد قارچ را چهار قسمت کنید و در همین مواد آن قدر بچرخانید تا رنگش عوض شود. اکنون نوبت به افزودن گوجه فرنگی های خرد شده رسیده است. تمامی این عملیات را حتما روی شعله ملایم اجاق انجام دهید! پس از آن که نمک و فلفل و ادویه را اضافه کردید تخم مرغ ها را یکی یکی روی غذا بشکنید و زرده ها را با چنگال باز کنید اما چنان چه زرده را کامل دوست دارید پس از آن که نخود سبز را اضافه کردید در ظرف غذا ببندید تا با شعله ملایم بپزد و پس از پخت زرده های تخم مرغ میل به خوردن غذا را در شما و اهل منزل دو چندان می شود. دست نگهدارید قبل از سرو غذا روی آن کمی پودر آویشن بپاشید. به همین سادگی عصرانه یا شام مختصرتان آماده شد!

۶- املت سیب زمینی و سبزیجات ( زمان پخت: ۱۵ دقیقه )

املت سیب زمینی و سبزیجات

● مواد لازم برای برای ۲ نفر:

▪ ۱ ق .چ روغن زیتون

▪ یک دوم فنجان پیاز خردشده

▪ ۱ حبه سیرله شده

▪ یک دوم فنجان فلفل دلمه ای

▪ ۱ عدد کدو مسمایی

▪ ۲ فنجان سیب زمینی پخته و خرد شده

▪ ۱ فنجان گوجه فرنگی

▪ ۲ ق.س زیتون سیاه

▪ ۴ عدد تخم مرغ

▪ یک چهارم ق.چ مرزنگوش

، نمک و فلفل به میزان لازم

▪ یک دوم گوجه فرنگی حلقه حلقه شده.

● طرز تهیه:

فر را از قبل روشن کنید و بعد پیاز و سیر و فلفل دلمه ای را با حرارت کم تفت دهید تا کمی نرم شود سپس کدو را اضافه کرده مدام هم بزنید تا کدو طرد شود سپس سیب زمینی را اضافه کرده و هم بزنید سپس گوجه فرنگی و زیتونهای سیاه را اضافه کنید . تخم مرغ ها را با نمک و فلفل و مرزنگوش و فلفل قرمز هم زده و بعد از پخته شدن سبزیجات به آن اضافه کنید. حلقه های گوجه فرنگی را روی تخم مرغها بچینید و پنیرها را روی حلقه های گوجه فرنگی بپاشید و با حرارت ملایم تفت دهید.

۷- بادمجان‌ سوخاری‌:

بادمجان‌ سوخاری‌

● مواد لازم‌:

▪ بادمجان‌: دو عدد

▪ آرد: هشتاد گرم‌

▪ تخم‌ مرغ‌: یک‌ عدد

▪ آب‌ یا شیر: یک‌ قاشق‌ غذاخوری‌

▪ نمک‌ و فلفل‌: به‌ مقدار لازم‌

▪ روغن‌ مایع‌: به‌ مقدار کافی‌

● طرز تهیه‌:

ابتدا بادمجان‌ها را شسته‌ و پوست‌ بگیرید و آنهارا به‌ صورت‌ حلقه‌ حلقه‌ برش‌ دهید. سپس‌ رویشان‌نمک‌ پاشیده‌ و بگذارید به‌ مدت‌ یک‌ ساعت‌ بماند،آنگاه‌ آنها را بشویید و داخل‌ آبکشی‌ بریزید تاآبشان‌ برود. در این‌ مرحله‌ تخم‌ مرغ‌، آب‌، نمک‌ وفلفل‌ و یک‌ قاشق‌ آب‌ یا شیر را در ظرفی‌ ریخته‌ وخوب‌ با هم‌ مخلوط کنید. در مرحله‌ آخر روغن‌مایع‌ را در ماهی‌تابه‌ ریخته‌ و بگذارید داغ‌ شود،آنگاه‌ حلقه‌های‌ بادمجان‌ را در مخلوط تخم‌ مرغ‌بزنید و همچنین‌ در آرد بغلتانید و در روغن‌ سرخ‌کنید.

۸- پاستای مخلوط:

پاستای مخلوط

● مواد لازم

▪ ۲۵۰ گرم پاستا

▪ یک چهارم فنجان روغن زیتون

▪ دو قاشق مرباخوری سرکه

▪ نصف قاشق مرباخوری پودر سیر

▪ نصف قاشق مرباخوری شکر

▪ یک فنجان فلفل دلمه قرمز خرد شده

▪ نصف فنجان گوشت پخته شده

▪ ۱۲۰ گرم قارچ

▪ نصف فنجان زیتون سیاه خرد شده

▪ چهار عدد پیازچه خرد شده

▪ نمک و فلفل

▪ کمی پنیر پارمسان برای تزئین

● طرز تهیه

در قابلمه مناسبی آب ریخته و به آن نمک اضافه کنید و سپس پاستا را به آن بیفزایید. صبر کنید تا پاستا کاملاً پخته و نرم شود سپس آن را در سبد ریخته و روی آن آب سرد بپاشید.

در یک ظرف مناسب روغن زیتون، سرکه، سیر، شکر و رزماری را با هم مخلوط کرده و سپس با پاستاها به هم بیامیزید.

سپس قارچ های خرد شده، گوشت پخته و ریز شده، فلفل دلمه، زیتون و پیازچه خرد شده را به آن اضافه کنید و به اندازه دلخواه به آن نمک و فلفل بزنید.

روی ظرف را پوشانده و برای ۳۰ دقیقه در فضای اتاق قرار دهید. قبل از میل کردن سالاد، با پنیر پارمسان آن را تزئین کنید.

۹- روست بیف مکزیکی :

روست بیف مکزیکی

● مواد لازم:

▪ گوشت گوساله (بدون چربی) ۷۰۰ گرم

▪ پیاز متوسط ۲ عدد

▪ ماست سفت ترش ۱ پیمانه

▪ سیر ۴ حبه

▪ روغن به مقدار لازم

▪ کاهو متوسط ۱ عدد

▪ خیار شور مکعبی خرد شده : ۲عدد بزرگ

▪ نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

● طرز تهیه:

ابتدا پیاز را خلال و تفت میدهیم.گوشتها را کمی پهن تر از پیاز ها به صورت خلالی خرد میکنیم و در پیاز داغ میریزیم.سپس به آن نمک و فلفل اضافه و میگذاریم با حرارت ملایم بدون آب به مدت ۳۰ دقیقه کاملا بپزد و سرخ شود.در ظرفی دیگر سیرها را له کرده و ماست سفت را همراه با کمی نمک به آن اضافه میکنیم و در ظرف دیگری کاهو ها را به صورت باریک برش میدهیم و گوجه فرنگی ها و خیار شور را مکعبی ریز کرده همه را با هم مخلوط میکنیم.وقتی گوشت پخت نانها را میبریم و آز ماست آماده شده روی آن میمالیم و از مواد گوشت سرخ شده روی آن میگذاریم و بعد از مخلوط کاهو گوجه فرنگی و خیار شور روی آن میریزیم و کمی جعفری روی مواد می پاشیم و نان را میبندیم.

۱۰- ماکارونی با ماست و سیر:ماکارونی با ماست و سیر 

● مواد لازم:

▪ ماکارونی: ۴۰۰ گرم؛

▪ ماست و سیر: مقداری (یا ماست موسیر)؛

▪ گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم؛

▪ صنوبر یا بادام خلال شده: مقداری (برای تزیین)؛

▪ گرد لیمو، سماق و نمک: به میزان لازم.

● طرز تهیه:

ماکارونی را آبکش می کنیم و در کف قابلمه روغن می ریزیم و ماکارونی را به اندازه ۱۰ تا ۱۵ دقیقه (به اندازه ای که کمی بخار ببیند) دم می کنیم. گوشت چرخ کرده را کمی سرخ می کنیم و سپس گرد لیمو، سماق و کمی نمک به آن می زنیم و صبر می کنیم تا آب آن کاملاً کشیده شود. ماکارونی را در دیس می کشیم.

سپس ماست و سیر (یا ماست موسیر) را روی آن می ریزیم و گوشت سرخ شده را روی آن می دهیم. در آخر برای تزئین از صنوبر یا بادام خلال شده استفاده می کنیم.

09308665973

جهت مشاوره کلیک کنید