شیرینی قطایف
شیرینی قطایف ، یکی شیرینی مخصوص کشور عربی است که در کشور ترکیه نیز طرفداران زیادی دارد . و در کشورمان در شب های افطار برای تزیین میز بسیار خوب است .شما با سلیقه خود می توانید مواد میانی آن را تغییر دهید و از سبزیجات ، انواع پنیر و گوشت استفاده کنید .
مواد لازم برای خمیر شیرینی قطاف
۱ و یک دوم پیمانه ارد
سه چهارم قاشق غذا خوری مایع خمیر
ا قاشق چای خوری شکر
نمک مقدار کم
۱ و یک دوم پیمانه آب گرم
روغن به مقدار لازم برای سرخ کردن
مواد میانی قطاف
۴ قاشق چای خوری شکر
۲ قاشق چای خوری دارچین
۲۵۰ گرم گردوی خرد شده
مواد لازم برای تهیه شربت
۲ و یک دوم پیمانه شکر
یک چهارم پیمانه گلاب
۱ و یک دوم پیمانه آب
۳ عدد هل و مقداری دارچین
۱ قاشق چای خوری آب لیمو
طرز تهیه قطاب
برای تهیه این شیرینی خوشمزه ، ابتدا مایه خمیر ، شکر و یک چهارم پیمانه اب را داخل کاسه ای ریخته و مخلوط می کنیم . در ظرفی دیگر ارد و نمک را الک کنید سپس وسط ارد را گود کنید و یک پیمانه اب همراه با مخلوط مایع خمیر را اضافه کنید سپس به ارامی باهم مخلوط کنید روی خمیر را با نایلون بپوشانید و در جای گرم نگهداری کنید تا خمیر به عمل اید .
بعد از حدود یک ساعت که خمیر به عمل امد ، در یک تابه تفلون مقداری روغن بریزید و داغش کنید سپس مقداری از خمیر را بردارید و درون تابه سرخ کنید( دقت کنید به صورت دایره ای بیندازید ) صبر کنید تا یک طرف خمیر سرخ شود (فقط یک طرف ) اگر خمیرتان زیاد سفت است می توانید مقداری اب به مخلوط خمیر اضافه کنید .
شیرینی های سرخ شده را درون بشقابی گذاشته و روی ان ها را بپوشانید . شروع به اماده سازی مواد میانی کنید تمامی مواد میانی را با هم مخلوط کنید سپس مواد را روی قسمتی از خمیر که نپخته و سرخ نشده بریزید. و کمی با دست فشار دهید تا مواد به خمیر بچسبد ، بعد داخل روغن سرخ کنید تا هر دو طرف یک دست شود .
سپس شیرینی داغ را داخل شربت ولرم بریزید و ان را گرم یا سرد سرو کنید .
طرز درست کردن شربت
تمامی مواد شربت را با هم مخلوط کنید و به مدت ۵ دقیق بچوشانید سپس زیر اجاق را خاموش کنید تا شربت کمی خنک شود .
شیرینی, طرز تهیه شیرینی ,شیرینی خوشمزه, تزیین سفره ارایی ,انواع شیرینی ,طرز درست کردن انواع شیرینی,